Restaurant Nørrebro - Bestil burger på de bedste spisesteder

Adresse

Åbningstider

Lukket

Se vores E-smiley her 

Nørrebro burger

På Nørrebrogade tæt ved Dronning Louises Bro finder du vores restaurant på Nørrebro. Få burger, fries og dip. Spis her eller bestil take away. Find os ellers i hele København på en af vores andre spisesteder.

VELKOMMEN TIL GRILLEN BURGERBARS RESTAURANT PÅ NØRREBRO

Midt på Nørrebro i starten af Nørrebrogade finder du nok byens mest saftige burger. Er du på udkig efter en burger, der kan kurere dine tømmermænd, imponere kæresten eller måske bare mætte hele familien, så er vores restaurant på Nørrebro det perfekte valg.

Klar til at besøge vores restaurant på Nørrebro? Tjek vores menukortet ud. Grillen byder på et bredt udvalg af burgere og sprøde fries, så der altid er noget til enhver smag.

Burgerbaren, som startede det hele: Nørrebro

Det var her på Nørrebrogade, at Grillen Burgerbar slog dørene op til deres første restaurant i 2013. Sidenhen er flere burgerbarer kommet til rundt omkring i landet, og i dag tæller Grillen Burgerbar ni spisesteder fordelt på Sjælland og i Jylland.

I vores restaurant på Nørrebro kan hele familien nyde en burger i vores 2-etagers restaurant. Vi holder åbent alle ugens dage, så du altid kan få stillet din burgersult. Nyd din burgermenu i vores restaurant eller tag den med som take away.

Foretrækker du at nyde din burger under åben himmel, er der rig mulighed for dette på Nørrebro. Ikke langt fra vores restaurant finder du den hippe strækning Dronning Louises Bro, hvor hele Nørrebros ungdom hver sommer samler sig. Skulle du få lyst til en øl efter et besøg i vores restaurant, kan du gøre det på en af de mange barer i den nærliggende Blågårdsgade. 

Får du brug for en gåtur efter at have spist en af vores burgere, kan du også tage en tur omkring søerne ved Nørrebro, nær Nordvest

 

Restaurant Nørrebro midt i byen

Kom forbi vores restaurant Nørrebro til lækre burgere i hjertet af København. Restauranten ligger ved søerne, hvor der er god mulighed for at stille cyklen. Restaurant Nørrebro ligger også lige i mellem Nørreport St. og Nørrebro Runddel St., hvilket gør det let at komme til og fra restauranten med offentlig transport.

Vi glæder os til at se dig sammen med dine venner, din familie eller din kæreste på restaurant Nørrebro til amerikanskdrømmemad.

Burger til hele familien

Når du besøger vores restaurant på Nørrebro kan du sammensætte din egen burgermenu bestående af burger, fries og mayo. Denne Guilty Pleasure er med sikkerhed en menu, der vil få alle i familien til at gå mætte og glade fra Grillens spisested.

På menukortet finder du et stort udvalg af forskellige burgere og forskellige slags fries og mayo. Vi tilføjer løbende nye og spændende burgere til vores menu, hold derfor et godt øje med vores menu på vores hjemmeside eller sociale medier, hvor du kan få en idé om, hvilken burger du skal prøve, næste gang du besøger en af vores spisesteder rundt omkring i landet.

Vælg mellem vores almindelige fries, curly fries, cheese fries eller gå all-in og prøv vores Oh My Fries med ost, karamelliserede løg, bacon og Grillens mayo. Til vores burgere anbefaler vi altid vores lækre milkshakes enten til maden eller som dessert. Du kan vælge mellem Vanilla Caramel, Double Strawberry eller Choco Chocolate, som er enhver chokolade elskers drøm.

Vi ses i vores restaurant på Nørrebro

Vores restaurant på Nørrebro holder åbent alle ugens dage. Du finder desuden Grillen Burgerbars spisesteder på Vesterbro,

 AmagerChristianshavn og i Roskilde, samt i AalborgVejle og Herning Husk at du altid kan få alle vores burgere og menuer som Take Away, så du altid har mulighed for at nyde din burger, ligegyldig om du befinder dig i en bil på roadtrip, hjemme i sofaen eller til en lækker picnic i det fri.

Har du lyst til at se mere fra Grillen Brugerbar på Nørrebro og blive opdateret på nye burgere, kan du følge med på vores Instagram og Facebook.

På vores sociale medier poster vi løbende billeder af vores menu, inklusiv nye burgere på menuen, så du altid er opdateret, og måske kan blive inspireret til, hvad du skal bestille, næste gang du besøger en af vores spisesteder.

Derudover kan du få et overblik over gode tilbud og rabatter, som når vi for eksempel lancerer vores populære 2 for 1 eller andre spændende giveaways. Som noget nyt, får du desuden 50% på hele dit selsskab, når du fejrer din fødselsdag på en af vores mange spisesteder.

Du kan blandt andet læse hvordan Mydinners anmelder Grillen til din næste frokost.

Vi glæder os til at se dig i vores restaurant på Nørrebro eller på en af vores andre spisesteder rundt omkring i landet. Vi garanterer, at du nok skal få stillet din burgertrang, efter et besøg hos os.

Læs de flere forskellige medier vi bliver nævnt i, lige her