TAKE AWAY ROSKILDE

Find vores restaurant centralt placeret i Roskilde – på Hestetorvet lige ved stationen.

ÅBNINGSTIDER:

Alle dage
11.30 – 21.00

 

ADRESSE:

Hestetorvet 4
4000 Roskilde

Telefon

ÅBNINGSTIDER:

Alle dage
11.30 – 21.00

 

ADRESSE:

Hestetorvet 4
4000 Roskilde

Telefon

Lækre greasy burgers og shakes: Take away Roskilde.

Trænger du til en ekstra greasy dag med lidt af det hele, så står vi klar med både greasy burgers, sprøde fries og kolde shakes. 

Det er oplagt at svinge forbi os til eller fra stationen, eller efter en afslappet dag ved Stændertorvet eller i Folkeparken, hvis du har brug for hurtigt take away mad. 

Om det er til frokost, aftensmad eller morgnen efter så står vi klar til at gøre dagen lidt ekstra greasy. Vi tilbyder et varieret udvalg af burgere, om du er til den traditionelle med ost og bacon, eller har brug for lidt ekstra forkælelse. 

Udforsk vores greasy menu

Hos Grillen Burgerbar elsker vi mad. Vi laver derfor saftige bøffer i kombination med kvalitetsråvarer, for at skabe den bedste smagsoplevelse for dig. Vi sikrer os at vores burgere er fulde af smag, og vores fries er lækre og sprøde. Kvaliteten er i top, mens vi presser priserne i bund. 

Ligesom i vores andre restauranter, finder du I vores restaurant i Roskilde det samme og velkendte konceptet – en valgfri burger, fries og mayo. Er du til den klassiske Bacon & Cheese, måske en Triple Treat eller en Fried Chicken? Udforsk vores menukort og find din favorit-burger-kombi. 

Go guilty? Opgrader din burger med vores add-ons for en burger lige efter dine smagsløg. Tilføj eksempelvis syltede rødløg, avocado creme eller cheese sauce. 

Fries on the side, please

Vores burgere er lækre for sig selv, men hvem har nogensinde kunne modstå fries? Du kan vælge mellem flere forskellige typer fries – prøv vores normale fries, curly fries eller go greasy i vores Oh my fries: Cheese fries toppet med bacon, Grillen’s mayo og karamelliserede løg.

Burger to-go

Den perfekte take away mulighed i Roskilde. Vores restaurant ligger centralt i Roskilde, og du kan nemt og hurtigt bestille take away online på vores hjemmeside. 

Uanset om du foretrækker at spise i vores restaurant på Hestetorvet i Roskilde, tage burgeren med på tur i den historiske bydel ved Domkirken, eller helst ikke vil bevæge dig udenfor din hoveddør, så klarer Grillen den. Du kan både afhente din take away i vores restaurant, eller få det leveret direkte til din dør. Befinder du dig andre steder på Sjælland, kan du også læse om burgersteder i fx Køge eller Helsingør.

Har du brug for inspiration til hvad der får dine tænder til at løbe i vand, kan du finde os på Instagram og Facebook.

Take away til studiet i Roskilde

Til alle studerende har vi sørget for 20% studierabat på vores burgermenu, ved fremvisning af gyldigt studiekort. Vi ved at budgettet kan presse på som studerende, men det synes vi ikke skal stoppe dig i at kunne forkæle dig og dine studiekammareter til en god frokost. Kom forbi til et lækkert og mættende måltid til en god pris. 

Bestil nemt og hurtigt online

Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores burger univers. Husk at du kan bestille take away online og afhente det i vores restaurant på Hestetorvet i Roskilde, eller få det leveret til døren. Skal du til eller fra toget, så ligger vi lige overfor Roskilde station. 

Befinder du dig et andet sted i landet, kan du også finde Grillen Burgerbar på Amager, Christianshavn, Vesterbro, Nørrebro, eller i Århus, Aalborg, Herning eller Vejle

KOM PÅ DRØMMEHOLDET

Vi søger nye burgerelskere til vores drømmehold, der kunne tænke sig at flippe burgere i køkkenet eller blive stjerner på gulvet! Er det dig? Så er der kun én ting at gøre.

...VENT MED AT LUKKE VINDUET!

Din ansøgning er ved at blive sendt. Vent med at lukke vinduet til du får en kvittering!