Take away Roskilde - Greasy burgermenu til en god pris

Adresse

takeaway roskilde

Er du sulten efter den bedste burger som take away i Roskilde? Så er du kommet til det helt rigtige sted. For hos Grillen burgerbar placeret lige ved hestetorvet, tæt ved stationen kan du få den lækreste snaskede burger med hjem!

TAKE AWAY ROSKILDE - SE VORES UDVALG AF LÆKRE BURGERS

I vores udvalg af burgers er der lidt for enhver burger elsker, det gælder både kødfrie samt kødfulde muligheder. For hos os klarer vi den hele okse eller friteret kylling – hvad end hjertet begærer, vil du finde det på vores menukort. Vi er eksperter på burger området og serverer sprøde brioche boller over disken året rundt.

Du er altid velkommen til at besøge os i vores restaurant, men om sommeren kan det være hyggeligere at udforske Roskilde by med en burger og fries i hånden. Vi sørger nemlig også for take away, så du kan spise din delikate burger i folkeparken, ved domkirken eller hjemme i sengen hvis du hellere vil det. 

Vi har altid en burger til dit humør, har du nogensinde prøvet vores Pablo med cheese bombs? Den er helt formiddabel til dig, der elsker ost og står ved det. Vi er også helt vilde med ost, og har derfor også et godt udvalg af snaskede oste burgers til enhver form for sult, hvor end du har lyst i Roskilde.

PABLO

Vi har altid en burger til dit humør, har du nogensinde prøvet vores Pablo med cheese bombs? Den er helt formiddabel til dig, der elsker ost og står ved det. Vi er også helt vilde med ost, og har derfor også et godt udvalg af snaskede oste burgers til enhver form for sult, hvor end du har lyst i Roskilde.

THE CHEESY BEAST

Har du nogensinde forsøgt dig med vores The Cheesy Beast? Denne cheeseburger er dobbelt bøf, ost, bacon, syltede rødløg, pickles og Grillen’s Mayo.

FRIED CHICKEN

Skulle det hellere være noget take away med lækker sprød kylling? Denne burger er en af vores all time favoritter, og din date bliver helt sikkert begejstret, hvis du inviterer dem ud på sådan en krabat. Den bedste af slagsen lige midt i Roskilde.

Inspiration til hvor i Roskilde du kan nyde din take away

Der er mange muligheder for, at hive din grillen burgerbar med rundt i Roskilde. Sommeren nærmer sig og hvis du skal hive den søde date med ud og mangler nogle gode steder at tage personen med, har vi lavet den perfekte guide til, hvor du kan hive dem med til burger i det fri. 

Tag din burger med til folkeparken, som er en kort gåtur fra vores restaurant.

Du kan også tage din take away en tur ned til Roskilde havn og nyde udsigten og den friske luft. Du kan også noget lækkert at smovse på inden du besøger skateparken måske? Som alle helt sikkert har stor glæde af at sætte tænderne inden man er aktiv, og så er du altså næsten helt guilt free.

Tag din take away med til den smukke plads foran den historiske domkirke, hvor der om sommeren er rig mulighed for, at slå sig ned på de mange bænke på pladsen. Tænk at sidde og spise den bedste burger i Roskilde lige foran en bygning som har været til i næsten 900 år.

LÆKRE GREASY BURGERS OG SHAKES: TAKE AWAY ROSKILDE.

Trænger du til en ekstra greasy dag med lidt af det hele, så står vi klar med både greasy burgers, sprøde fries og kolde shakes. Det er oplagt at svinge forbi os til eller fra stationen, eller efter en afslappet dag ved Stændertorvet eller i Folkeparken, hvis du har brug for hurtigt take away mad. 

Om det er til frokost, aftensmad eller morgenen efter så står vi klar til at gøre dagen lidt ekstra greasy. Vi tilbyder et varieret udvalg af burgers, om du er til den traditionelle med ost og bacon, eller har brug for lidt

Hos Grillen Burgerbar elsker vi mad. Vi laver derfor saftige bøffer i kombination med kvalitetsråvarer, for at skabe den bedste smagsoplevelse for dig. Vi sikrer os at vores burgere er fulde af smag, og vores fries er lækre og sprøde. Kvaliteten er i top, mens vi presser priserne i bund. 

Ligesom i vores andre restauranter, finder du I vores restaurant i Roskilde det samme og velkendte konceptet – en valgfri burger, fries og mayo. Er du til den klassiske Bacon & Cheese eller en Fried Chicken? Udforsk vores menukort og find din favorit-burger-kombi. 

Go guilty? Opgrader din burger med vores add-ons for en burger lige efter dine smagsløg. Tilføj eksempelvis syltede rødløg.

Den perfekte take away mulighed i Roskilde. Vores restaurant ligger centralt i Roskilde, og du kan nemt og hurtigt bestille take away online på vores hjemmeside.

Vores burgere er lækre for sig selv, men hvem har nogensinde kunne modstå fries? Du kan vælge mellem flere forskellige typer fries – prøv vores normale fries, curly fries eller go greasy i vores Oh my fries: Cheese fries toppet med bacon, Grillen’s mayo og karamelliserede løg.

Den perfekte take away mulighed i Roskilde. Vores restaurant ligger centralt i Roskilde, og du kan nemt og hurtigt bestille take away online på vores hjemmeside. 

Uanset om du foretrækker at spise i vores restaurant på Hestetorvet i Roskilde, tage burgeren med på tur i den historiske bydel ved Domkirken, eller helst ikke vil bevæge dig udenfor din hoveddør, så klarer Grillen den. Du kan både afhente din take away i vores restaurant, eller få det leveret direkte til din dør. Befinder du dig andre steder på Sjælland, kan du også læse om vores anbefalinger til de bedste burgersteder i fx Køge eller Helsingør.

Har du brug for inspiration til hvad der får dine tænder til at løbe i vand, kan du finde os på Instagram og Facebook.

Bestil nemt og hurtigt online – nem takeaway

Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores burger univers. Husk at du kan bestille take away online og afhente det i vores restaurant på Hestetorvet i Roskilde, eller få det leveret til døren. Er du med toget, så ligger vi blot et stenkast fra Roskilde station. Vi er også lokaliseret i nærheden af en stor parkeringsplads hvis du er i bil.

Befinder du dig et andet sted i landet, kan du også finde Grillen Burgerbar på AmagerChristianshavnVesterbroNørrebro, eller i AalborgHerning eller Vejle